Apex LIVIAU
Dé all-in-one oplossing voor de uitvaartbranche.
Apex LIVIAU
Dé all-in-one oplossing voor de uitvaartbranche.
Apex LIVIAU
Dé all-in-one oplossing voor de uitvaartbranche.
Slider

Het all-in-one LIVIAU-systeem van APEX is veel meer dan enkel en alleen een compacte audiovisuele installatie, het wil in de eerste plaats een totaaloplossing bieden voor de moderne begrafenisondernemer. Waar er jaren geleden nog een simpele foto op de kist volstond, onderscheid een goede aula dienst zich vandaag steeds vaker door de uitgebreide aanwezigheid van keurig uitgezocht beeldmateriaal, dit in combinatie met de juiste muziek en sfeerverlichting.

Echter dit kost tijd, vaak zelfs te veel tijd. Daarom willen wij onze begrafenisondernemers met ons systeem, softwarepakketen en opleidingen zo goed mogelijk ondersteunen in deze opgave. Eén simpel, betrouwbaar & geïntegreerd systeem, in combinatie met een uitgebreide opleiding en de juiste templates kunnen u veel kostbare tijd en moeite besparen!

Video & foto reportages
Wissel met 1 druk op de knop tussen bewegende en stilstaande beelden. LIVIAU’s ingebouwde videospeler laat je toe om super eenvoudig fotoreportages, filmpjes en foto’s af te spelen tijdens je dienst.

Speel muziek
Met de geïntegreerde muziekspeler, speel je al jouw muziek rechtstreeks af vanaf de ingebouwde harde schijf of een USB-stick.

Spotify
Met Spotify wordt muziek kiezen voor je begroetingsruimte pas echt gemakkelijk. Krijg toegang tot een immense online muziekbibliotheek.

Verlichting
Dimbare spots of ledverlichting in je aula? Bedien ook je verlichting via LIVIAU’s touchscreen. Alles op 1 paneeltje, dat is pas echt eenvoudig!

Draadloze bediening
Bedien je volledige audiovisuele installatie draadloos via smartphone, tablet of pc.

Intern geheugen
Zet je filmpjes en muziek rechtstreeks vanaf je computer op het interne geheugen zo ben je tijdens je dienst nooit afhankelijk van het internet.