Lake introduceert de nieuwe versie van de Lake Controller software, versie 6. Deze nieuwste versie heeft een aantal langverwachte features en een groot aantal prestatieverbeteringen!

De nieuwe versie is nu ook volledig compatible met Windows 7. Verder is de controller ook helemaal geschikt voor grotere netwerksystemen. Ook is de Lake controller v6 te gebruiken met de nieuwe Yamaha MY8-LAKE-kaart. Maar misschien nog belangrijker voor de huidige gebruikers van de Lake soft- en hardware is de integratie met het toonaangevende audio analyse programma Smaart 7. Uiteraard is v6 ook geschikt voor WaveCapture’s Live-Capture. Met deze functie worden de audio analysers geïntegreerd in de Lake controller waardoor de analyser in de controlller te zien en te gebruiken is. Met Live-Capture is het zelfs mogelijk om meerdere metingen uit te voeren en het gemiddelde van deze metingen om te zetten in een EQ filter suggestie. Deze suggestie kan vervolgens worden geïmporteerd in de Lake controller!

Al deze nieuwe ontwikkelingen zijn beschikbaar voor de LM en PLM series van Lab.Gruppen/Lake. Helaas is v6 niet beschikbaar voor oudere producten(DLP, Mesa,…) van Lake. Er komt een speciale versie voor deze oudere producten. Deze versie bevat geen nieuwe ontwikkelingen, maar is er om kritische fixes door te voeren.

Klik hier om de Lake controller v6 te downloaden.