PSPAntl720Peter de Sterke van PSPA heeft onlangs geïnvesteerd in een NTL720 line array van EAW. Het line array bestaat uit twaalf luidsprekers in totaal. Peter de Sterke over het NTL720 van EAW: “PSPA wil graag mee gaan in de huidige moderne technieken van line-arrays. Het NTL720 is een uitstekend compact line-array met een fantastische klank.” 

Het NTL720 wordt door PSPA op uiteenlopende evenementen gebruikt. Danceparty’s, live bands, kerken, of congressen zijn enkele toepassingen waar de Sterke het tot nu toe al voor gebruikt heeft.

Het NTL720 is een drie-weg actief systeem met drie 500W klasse D versterkers aan boord. Verder bestaat het uit 2 x 6-inch laag, 2 x 6-inch mid, en 6 x 1-inch dome tweeters voor een onvoorstelbare heldere en transparante klank. De ingebouwde DSP heeft uitgebreide mogelijkheden qua delays, EQ’s, gains en speciale nearfield en air-loss-compensation filters. De NTL720 heeft de mogelijkheid om via AES/EBU, U-net en analoog aangestuurd te worden.

Wij wensen Peter de Sterke van PSPA veel zakelijk succes met de aanschaf van NTL720 van EAW!

Website PSPA: www.pspawoerden.nl
Meer info over EAW NTL720: http://eaw.com/portfolio_page/ntl720/