Redline-headerDe nieuwe Redline serie van EAW heeft alles wat een ‘on the road’ luidspreker moet hebben: Self-powered twee-weg actief. Onopvallend aan de voorkant door het zwarte logo. Subwoofer kan met een druk op de knop cardioid gemaakt worden. Drie presets voor gebruik als monitor, full range of in combinatie met een subwoofer. Eenvoudige gain potmeter. Zeer robuuste houten behuizing met ‘roadCoat™’. En ga zo maar door…. Dat doen we ook. Als je op ‘lees meer’ klikt!

 

De EAW Redline heeft uiteraard EAW Focusing™ aan boord en DynO™. DynO™ is eeRL12backn nieuw concept van EAW waarbij het vermogen wordt gegeven aan frequenties die het nodig zijn. Als de luidspreker als monitor wordt gebruikt is het zelfs nog mogelijk om een L-R opstelling te maken. Dit kan door simpelweg de versterker-module aan de andere kant van de luidspreker te monteren.

De Redline bestaat uit een 18-inch subwoofer, een 15-inch/1-inch, en een 12-inch/1-inch luidspreker.

Klik hier voor nog meer details over de Redline.