Tijdens de Amsterdam Dance Event (ADE) werd afgelopen weekend weer veelvuldig gebruik gemaakt van de verschillende EAW systemen waaronder het nieuwe ‘Avalon by EAW’ club systeem. In de Bierfabriek aan het Rokin werd voor het eerst in Nederland gebruik gemaakt van het Avalon systeem bestaande uit de Club.two topkasten en de Sub.two subwoofers. Het geheel werd aangestuurd door Lab.Gruppen PLM10.000Q’s. Deze try-out is succesvol verlopen en men was zeer onder de indruk van de klank en druk van dit spectaculaire nieuwe clubsysteem van EAW.

Verderop op het Rembrandplein wordt er al jaren gebruik gemaakt van het oudere Avalon systeem in de bovenzaal van Escape. In de grote zaal ging iedereen uit z’n dak met DJ’s als Sander van Doorn, Hardwell, Fedde Le Grand, Sidney Samson en Roger Sanchez op het KF750 systeem. Het systeem bestaat uit acht KF750 toppen en acht SB850 subs.

 

In Hotel Arena wordt al jaren gebruik gemaakt van het KF650 systeem van EAW. Onlangs is de akoestiek van de oude kerk aangepakt en daarom is het systeem opnieuw ingeregeld door Holland PA. Vanwege de verbeterde akoestiek komen de zes KF650 topkasten en vier SB850 subwoofer nog beter tot hun recht!