Holland PA heeft op dit moment de nieuwe ‘flyracks’ in productie. De flyracks zijn speciaal ontworpen voor versterkers. Het grote voordeel van deze flightcase is dat de versterkers in een rubberen ophanging worden geplaatst waardoor trillingen tot een minimum worden  beperkt. De buitenmaat van de flightcase is 60cm breed, trucksize dus. De binnenmaat van het rackprofiel is uiteraard 19 inch.

De flyracks zijn verkrijgbaar vanaf 6HE en de grootste variant is 22HE. Holland PA maakt al jaren op maat gemaakte flightcases. Deze flightcases worden voor de meest uiteenlopende voorwerpen op maat gemaakt.  Zo is er onlangs een flightcase gemaakt voor de theatervoorstelling van Sjaak Bral.

Voor de voorstelling wordt een speciale stoel gebruikt. Om deze stoel heelhuids van locatie A naar B te vervoeren is er gekozen voor een flightcase van Holland PA. De flightcase heeft geen losse delen. De klep functioneert ook als op- en afrijplaats voor stoel. Voor de stoel is een speciale dolly gemaakt waardoor de stoel makkelijk uit de flightcase kan worden gerold. Voor meer informatie over onze flightcases, neem contact op met een van onze verkopers.