LV1Theater ‘de Lieve Vrouw’ in Amersfoort heeft sindskort een gloednieuwe geluidsinstallatie voor de theaterzaal. De nieuwe installatie bestaat volledig uit speakers van EAW en versterkers van Lab.Gruppen. Ook zijn er, voor het vertonen van films, speciale EAW surround speakers geplaatst. Het geheel wordt aangestuurd door EAW processors. Peter Woelders en Menno Zijlstra van Theater ‘de Lieve Vrouw’ zijn erg blij dat er gekozen is voor EAW en Lab.Gruppen.

‘Iedere gast-technicus is erg te spreken over de geluidsinstallatie’  zegt Menno.’Er zijn zelfs technici geweest dieLV4 hun band nog nooit zo goed hebben horen klinken’ vult Peter  aan. Woensdag 16 januari  was de ‘kick-off’ van de vernieuwde theaterzaal, die vanaf nu dus ook geschikt is om films in af te spelen. Tijdens deze opening trad Jules Deelder op met zijn film- en muziekevenement ‘De Deeldeliers’.

De hoofdinstallatie van de theaterzaal bestaat uit zes JFL210 speakers die allemaal twee-weg-actief aangestuurd worden. Het center cluster bestaat uit drie JFL210 speakers van EAW. Ook deze zijn twee-weg-actief aangestuurd. Als aanvulling voor de bovenste rijen is er gebruik gemaakt van twee EAW VR62 speakers. Voor het vertonen van films zijn er in totaal zes CR72’s surround speakers geplaatst. Voor het sub wordt er gebruik gemaakt van twee JFL118 subs.

LV6Het geheel wordt aangestuurd door twee UX8800 audio processors van EAW. Uiteraard mogen de Lab.Gruppen versterkers niet in het geheel ontbreken. Er is bij deze installatie gekozen voor vier C88:4 versterkers. Deze versterkers hebben vier kanalen en zijn ruim 2100 watt per kanaal!

 

 

Een opsomming:

  • 9 x EAW JFL210 line array elementen
  • 3 x EAW FB121 Flybars
  • 6 x EAW CR72 surround speakers
  • 2 x EAW VR62 delay speakers
  • 2 x EAW JFL118 subwoofers
  • 2 x EAW UX8800 audio processors
  • 4 x Lab.Gruppen C88:4 versterkers

Wij wensen theater ‘de Lieve Vrouw’ in Amersfoort uiteraard veel plezier met hun nieuwe installatie!

LV11LV15 LV14 To

 

LV3LV9LV2

LV12

 

 

 

LV13