P1080140P-S-L uit Medemblik is de eerste gebruiker van het JFL213 systeem van EAW in Nederland. Eigenaar Pieter Ratten van P-S-L heeft voor het JFL213 gekozen omdat het voor hem een ideale set is voor bands en pianoshows. Ratten over JFL213: ‘dat het zo compact is, en een brede afstralinghoek heeft is voor mij erg belangrijk’.

Het JFL213 systeem van P-S-L wordt aangestuurd door een UX8800 van EAW en een fp10.000Q van Lab.gruppen . Met deze combinatie wordt het maximale uit het systeem gehaald. P-S-L had al een KF850 set van EAW in de verhuur. De bijbehorende subs (SB850) worden ook gebruikt onder het JFL213.

De JFL213’s gaan per twee in een compacte flightcase op wielen. Uiteraard is deze flightcase geproduceerd op onze flightcase afdeling.

Wij wensen Pieter Ratten en zijn crew veel succes met het JFL213 systeem!

Klik hier om naar de website van P-S-L te gaan.