Gerwers AV uit Tilligte heeft onlangs Bar Tappas Bar Paddy’s in Enschede voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie bestaande uit acht Gravis 12+XW van Kling & Freitag en vier SB625zR van EAW.  De complete geluidsinstallatie wordt aangestuurd door K&F D80:4 versterkers.

De vorige installatie hing al vijftien jaar in de succesvolle bar en was nodig aan vervanging toe. Omdat Paddy’s bijna dagelijks geopend is moest de oude installatie snel kunnen worden vervangen door de nieuwe installatie. De oude ophangbeugels en bekabeling kon opnieuw worden gebruikt.

Als matrix sturing maakte Gerwers AV gebruik van de Xilica Neutrino met achter de bar een eenvoudig bedieningspaneel die ervoor zorgt dat er verschillende bronnen geselecteerd kunnen worden. De processing van de luidsprekers vindt plaats in de K&F D80:4 versterkers. Deze versterkers hebben Lake controller ingebouwd en K&F heeft luidspreker-settings voor alle K&F luidsprekers.

De lage frequenties worden perfect weergegeven door de EAW SB625zR. Er is gekozen voor deze subwoofer vanwege de compacte afmetingen en de hoge output van deze 2 x 15 inch subwoofer.

Uiteraard wensen wij Bar Tappas Bar Paddy’s en Gerwers AV Techniek veel plezier en succes met deze fantastische geluidsinstallatie.

Nog enkele foto’s: