Na een uitgebreide luistertest/shoot-out heeft de studierichting Muziekwetenschap van de Universiteit Utrecht gekozen voor de Kling & Freitag Gravis 8W in hun leslokalen. De luidsprekers in deze lokalen worden erg divers ingezet. Van klassieke muziek tot en met pop muziek. Alle muziekstijlen worden volgens de docenten van Muziekwetenschap eerlijk en mooi weergeven door de Gravis 8W van Kling & Freitag. JNV uit Den Bosch installeerde in opdracht van Universiteit Utrecht de installatie.

In totaal zijn zes leslokalen voorzien van twee Gravis 8W luidsprekers. In ieder lokaal worden de speaker aangestuurd door een Lab.gruppen IPD2400. De optimale klankweergave wordt gegarandeerd door de speciale settings die worden ingeladen in de IPD2400.

Wij bedanken JNV en de Universiteit Utrecht voor het vertrouwen in Kling & Freitag en Holland PA Pro Audio BV en wensen ze veel plezier met deze geluidsinstallatie.