labnewLab.gruppen heeft onlangs de revolutionare PLM+ en D-Serie gepresenteerd. Bijzondere aan deze versterkers is het RPM (Rational Power Management). Deze functie zorgt ervoor dat het totale vermogen van de versterker onevenredig over de vier kanalen verdeeld kan worden. Dit is in eerste instantie belangrijk voor systemen waarbij bijvoorbeeld op kanaal 1/2 meer vermogen nodig is dan op kanaal 3/4. Het vermogen dat op kanaal 3/4 over is, kan aan kanaal 1/2 worden ‘gegeven’. Verder hebben de nieuwe D-Serie en PLM+ serie vier inputs gekregen. Dit betekent dus ook dat er dus meer Lake processing power aan boord zit. Er kunnen in deze versterkers twee ‘greybox’ settings van EAW worden ingeladen!

Inmiddels heeft Lab.gruppen de nieuwe Lake controller (v6.3) gelanceerd waarbij ook de D-Serie en PLM+ serie gebruikt kan worden. De nieuwe versie is te downloaden op deze site via het kopje ‘Techtalk’

Voor meer informatie over de PLM+ klik hier.
Voor meer informatie over de D-Serie klik hier.