kling_nomos_gravis_1bVanaf 1 december is Holland PA Pro Audio B.V. officieel importeur van het Duitse luidsprekermerk Kling & Freitag. We zijn erg trots dan wij een gerenommeerd merk als K&F in ons pakket mogen opnemen. Al meer dan 20 jaar produceert Kling & Freitag professionele top-of-the-line luidsprekersystemen en is een van de topmerken in de pro audio markt.

Kling & Freitag staat voor geluidskwaliteit in alle dimensies; van een intiem jazzconcert tot een mega evenement, van opera tot een sportarena. Kling & Freitag is honderd procent “Made in Germany”. De filosofie wordt bepaald door “German Engineering”. Alle onderdelen van Kling & Freitag worden bedacht, ontwikkeld en geproduceerd op basis van state-of-the-art kwaliteitsnormen. Kling & Freitag behoudt z’n waarde en heeft een lange levensduur.

Kling & Freitag investeert continu en consequent in innovatie en kwaliteit. Het doel is duidelijk: K&F streeft ernaar om elektro-akoestische mogelijkheden die ondenkbaar zijn vandaag de dag tot werkelijk te maken. De passie voor muziek en pure geluidservaring zijn het hart en ziel van Kling & Freitag.

Neem dus snel contact op met Holland PA om kennis te maken met Kling & Freitag!

Klik hier om direct naar de website van Kling & Freitag te gaan.