img_0601Showrent Holland BV en Netstar Audiovisueel BV uit Haarlem hebben beide geïnvesteerd in meer dan dertig EAW JF8 en/of EAW JF10 luidsprekers. Het begon allemaal 12 jaar terug toen Showrent voor het eerst investeerde in EAW JFX88 luidsprekers.

De JFX88’s die toen door Showrent werden aangeschaft zijn zo goed bevallen dat het nu tijd was voor een ruime uitbreiding van het assortiment. “De JF8 lijkt qua klank en vormgeving veel op de JFX88, dat gaf ons de doorslag om de JF8 en de JF10 aan te schaffen” aldus Stefan Gorter van Showrent. Netstar Audiovisueel BV, ook uit Haarlem, denkt daar eigenlijk hetzelfde over. De kwaliteit van deze compacte speaker is opmerkelijk. Netstar en Showrent gebruiken de speakers voornamelijk voor AV conferenties.

Wij wensen Netstar en Showrent veel succes met deze compacte krachtpatsers!

De Netstar Audiovisueel BV: 4 x EAW JF8
Showrent Holland BV: 24 x EAW JF8, 8 x EAW JF10